maanantai 26. maaliskuuta 2012

Mustan Kissan Cup

Hola! Ja terkut Mäntsälästä, nyt on sitten myös ensimmäiset Kilpasarjan kilpailut takana. Päivä oli pitkä, mutta kaikki jaksoivat hienosti! :)

Bussi lähti liikkeelle 7.00 Turusta, pari tuntia myöhemmin saavuimme Mäntsälään. Aloimme heti lämpätä harkkaa varten. Harkka meni ihan kivasti, pientä epätäsmällisyyttä oli tosin havaittavissa...
Harkan jälkeen alkoikin sitten piiiiitkä odotus, suorituksemme oli nimittäin vasta numerolla 86.
Katsottiin kisoja hetki, käytiin syömässä, katsottiin taas kisoja ja sitten mentiin laittaa meikit ja hiukset yms kuntoon. Pikku hiljaa kello läheni kuutta ja aloimme keskittyä omaan suoritukseen. Kuunneltiin musiikkia ja tarkennettiin aksentteja. Tämän jälkeen etsimme sopivan tilan käytävältä ja aloitimme lämpän ja saimmekin lämpätä hyvän aikaa, sillä kisat etenivät loppupuolella todella hitaasti.. Lopulta pääsimme harkka-alueille ja sieltä sitten viimein kisamatolle asti :)
Suoritus oli hyvä :) Jäimme tekemään loppu verkkaa ja kuuntelemaan pisteitä katsomon alle. Pisteitä kuunnellessa pitikin hieman keskittyä, sillä tosiaan nämä olivat ensimmäiset Kilpasarjan kisat ikinä tytöille ja valmentajille, ja pisteytys eroaa hieman Mestaruussarjan systeemistä :)

Pitkän pitkän päivän jälkeen bussi starttasi taas kohti kotia, kellon ollessa jo 20.30.. Bussimatkalla jo alkoi hieman väsy painaa ja hihitys oli sen mukaista  : D
Harkan jälkeen saimme pitkään odottaa omaa suoritusvuoroa

Sannin uusi hiustyyli

Alpenit vielä ennen lämppää :)


Pitkä päivä alkoi jo näkyä naamassakin :)

5 kommenttia:

  1. Voisittekste nyt alkaa kertoo niit pistei? :)

    VastaaPoista
  2. Pahoittelut taas pisteiden puuttumisesta, ens kerralla ehkä jo muistaa laittaa ne heti, nyt se ei oo viel ollu tapana :)

    Tässä pisteet, jotka löytyvät tietysti myös aina kisojen sivuilta, jos niitä ei täällä ole :)
    4,2/ 4,0/ 9,75 yht. 17,95

    VastaaPoista
  3. En malta odottaa uutta päivitystänne eilisistä aluekisoista vaan onnittelen jo nyt: HURRRJASTI onnea ihanasta suorituksestanne! Upea, ilmaisullinen ja puhdas suoritus :) Wow!

    VastaaPoista