sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

"puol senttii ja silmämääräsesti" + aluekisat

Perjantai illalla pidettiin fiilistelytreenit, jonka jälkeen jäätiin leikkelemään puvun hameita ja liimaileen paljetteja. Siinä menikin jokunen tunti :D Tunteet kävi välillä kuumina, nauru oli herkässä ja itku välillä lähellä, ei taas jätetty turha viime tinkaa tätä pukujen koristelua :D Aina valkun mielipidettä kysyessä vastaus oli "leikkaa viel puol senttii" tai "silmämääräsesti katot sen päällä" Noh, pikkuhiljaa siinä homma eteni ja kaikki pääsi kotiin (jatkamaan pukua...) tai töihin valvomaan.. 

Lauantai aamulla kaikki kuitenki hengissä hallilla, ekana alkulämppä ja aamun harkka, joka meni ihan mukavasti, vaikka sattuihan siellä kaikkea pientä. Harkan jälkeen valkut jatkoi pukujen koristelua, ja ne saatiinki valmiiksi juuri ennen alkumarssia, eli ei yhtää liian myöhään ;) 
Alkumarssin jälkeen käytiin eväsostoksilla, ja kateltiin hetki kisoja, jotka etenivätkin melko verkkaisesti. 

Viimein meidänkin suoritusnumero tuli kohdalle ja päästiin ensimmäistä kertaa kisaamaan uudella ohjelmalla. Meilenkiinnolla ja jännityksellä odotettiin pisteitä, suorituksessa tuli nimittäin paljon eriaikaisuuksia ja vähän muutakin virhettä. Tekniset jäi matalaksi, niinkuin vähän veikattiin, taiteellinen oli hyvä tässä vaiheessa ja suoritus yllättävän hyvä, yhteispisteet oli 16,20. Ne pisteet riittivät hopeaan, jee! 




Nyt palautteita ja viikko kovaa treeniä, ens sunnuntaina kisaillaan jälleen! :) 
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti